Kunstgras in crossfit ruimtes of sportscholen

Noddevelt verkoopt voordelig kunstgras op rol voor gazons en grasvelden. Wij kunnen het op de gewenste lengte snijden en uw kunstgras op rol leveren.

Waarom kiezen voor kunstgras? De voordelen

  • Onderhoudsvrij gras
  • Duurzaam
  • Egale uitstraling
  • Altijd groen!
  • Valbrekend (voor gebruik rondom speeltoestellen)
  • Kostenbesparend (geen onderhoud)

Nieuw kunstgras voor uw tuin

Toepassingen van kunstgras

Kunstgras is een ideale bodembedekking voor tuinen en speel- en sportvelden. Kunstgras heeft allerlei toepassingen, maar wist u dat kunstgras ook door de overheid en bedrijven wordt gebruikt? Kunstgras wordt bijvoorbeeld gebruikt op rotondes, maar ook tijdens evenementen en beurzen. Het kunstgras kan overal gebruikt worden waar gras moeilijk of helemaal niet kan groeien. Het is in combinatie met de valdemping voor kunstgras (veilig tot 3 meter), zeer geschikt voor speelplaatsen en onder speeltoestellen.

Kunstgras leggen in de tuin

Heeft u ook genoeg van de vele uren onderhoud die u besteedt aan het bijhouden van uw gazon? Kunstgras is een ideale oplossing: kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling, is lekker zacht en is nagenoeg onderhoudsvrij. U hoeft nooit meer te maaien, te sproeien of te bemesten. Met kunstgras in uw tuin heeft u altijd een mooi, groen gazon.

Kunstgras op rol voor speel- en sportvelden

Een speelplaats of speeltuin moet veilig zijn. Ouders moeten daar op kunnen vertrouwen, zodat zij hun kinderen met een gerust hart buiten kunnen laten spelen. Kunstgras kan natuurlijk niet voorkomen dat kinderen vallen of zich blesseren, maar het kan de val wel verzachten. Kunstgras in combinatie met de valdempende onderlaag is een ideale oplossing voor de ondergrond op speel- en sportvelden.

Kunstgras voor uw siertuin

Kunstgras van Noddevelt

Wij bieden kunstgras op rol van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Het kunstgras van Noddevelt is gemaakt van kunststof.

Bekijk ook onze verhardingsroosters zoals:

Export_part_1Kunststof
Bekijk producten

Gerelateerde artikelen

Bespaar 10,00

Productnaam

77,00 87,00
Bespaar 10,00

Productnaam

77,00 87,00