Grindroosters voor uw tuin

Kunststof grastegels, grindmatten en kunstgras

Noddevelt is uw specialist in kunststof verhardingsroosters. Wij leveren verschillende soorten kunststof roosters, zoals kunststof grastegels en grindmatten of grindroosters. Noddevelt voorziet onder andere wegenbouw bedrijven en hoveniers van het beste materiaal, maar natuurlijk ook consumenten. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte grastegel of grindmat.

Kunstgras nieuw hoogpolig voor uw sportschool

Het nut van grastegels

Kunststof grastegels, ook wel grasplaten genoemd, zorgen ervoor dat gazons en grasvelden egaal blijven. Tevens voorkomen ze erosie op dijken en taluds. Daarnaast dienen grastegels als versteviging van wallen en ter verharding van bermen. In ons assortiment grastegels kunt u kiezen uit diversen soorten.

Voordelig grindmatten, grindroosters en ecorasters bestellen

Grindroosters, ecorasters of grindmatten, ook bekend als splitplaten of splitmatten, winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. Naast een milieuvriendelijke verharding creëert u met grindmatten een waterdoorlatend pad of oprit, waar u niet meer in wegzakt. Grindroosters stabiliseren bijvoorbeeld grindpaden, grindwegen en parkeerplaatsen. Onze grindmatten hebben een hoogte van minimaal 25mm, daardoor bespaart u tot 50 procent aan split en grind. Bekijk al onze grindmatten.

Kunststof verhardingsroosters

Kunststof verhardingsroosters (of ecorasters) worden veel gebruikt in de agrarische sector. Ze voorkomen dat machines en dieren wegzakken in de losse of natte bodem van velden en paddocks. Ieder verhardingsrooster heeft zijn eigen specifieke constructie en eigenschappen. Bij Noddevelt kunt u voor elke toepassing de meest geschikte en voordeligste kunststof verhardingsroosters kopen. Bekijk de kunststof roosters van Noddevelt.

verhardingsplaten voor uw gras. voorkom spoorvorming

Kunstgras

Noddevelt verkoopt kunstgras om onder andere gazons en grasvelden aan te leggen. Kunstgras kan overal gebruikt worden waar gras moeilijk of helemaal niet kan groeien. Desgewenst snijden wij het kunstgras op de voor u gewenste lengte af en leveren het kunstgras op rol.

Contact

Heeft u vragen over een van onze verhardingsroosters, zoals de kunststof grastegels en grindmatten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Ga naar het assortiment grastegels, grindmatten of kunstgras.

Kunststof
Bekijk producten

Gerelateerde artikelen

Kunststof rooster met kliksysteemKunststof roosters 500x500x40mm
Grindrooster DNG40S 500x500x40mm - Pallet (60m2)
Aanbieding 939,- / pallet (60m2)

incl. BTW

Gerelateerde pagina's

  1. Verhardingsplaat in een buitenbak
  2. Grindmat met grind en worteldoek
  3. Grastegel kunststof dng35bl zwart 800x600