Fitness vloer in fitness ruimte

The Local Gym is hét centrum voor fitness en crossfit in St. Michielsgestel en omgeving, met meerdere ruimtes voor verschillend gebruik. Noddevelt heeft voor elke wens een oplossing op maat en plaatste drie verschillende rubber vloeren in de diverse ruimtes van sportschool The Local Gym.

Nieuwe rubber fitness vloer in fitnesszaal ‘The Studio’

In de ruimte waar groepslessen worden gegeven, is een nieuwe rubber fitnessvloer met blauwe EPDM spikkels geplaatst. Deze sportvloer met een dikte van 8mm is de ideale vloer voor uw sport en fitnessruimtes. De fitnessvloer is zacht, geluiddempend en door de dichte structuur krijgen zweet, talkpoeder en vuil geen kans om in de mat te trekken. Door de gekleurde spikkels in de rubber mat is deze vloer minder besmettelijk dan geheel zwarte matten. Bovendien is de rubber fitnessvloer gemakkelijk schoon te maken.

Tweedehands rubber transportband in fitnessruimte ‘The Gym’

In de fitnessruimte waar alle fitnesstoestellen en gewichten zijn geplaatst, koos The Local Gym voor een voordelige oplossing die Noddevelt te bieden heeft: gebruikte rubber transportband op maat. Net zo duurzaam, geluiddempend en licht verend, maar tegelijkertijd een voordeligere keus. Deze transportband beschermen de ondervloer en alle gewichten. De rubber crossfitvloer kan tegen flinke stoten en klappen. Mocht iemand een dumbbell laten vallen, dan wordt het geluid gedempt en de vloer beschermd. De vloer is afgewerkt met een rand van kunstgras voor grond oefeningen.

Rubber plinten in kleedruimtes sportschool

Om de inrichting van sportschool The Local Gym compleet te maken, plaatste Noddevelt in alle kleedruimtes en de sportruimtes rubber plinten, ter bescherming van de houten wanden tegen mogelijk optrekkend vocht tijdens het reinigen (dweilen) van de ruimtes. Zo gaan de wanden jarenlang mee en zijn ze tegelijkertijd netjes afgewerkt.

Rubber transportband als plinten.

Rubber crossfit tegels in sportschool

In 2017 werd de ruimte uitgebreid: een nieuwe grote hal voor crosstraining, boksen en kinder boot camp. The Local Gym koos wederom voor de kwaliteit en service van Noddevelt; hier werd een rubber crossfitvloer geplaatst op basis van gebruikte transportband, daarnaast heeft Noddevelt nog Crossfit tegels geleverd. Ook deze ruimte is voorzien van rubber plinten.

Montage

Noddevelt kan zowel gebruikte transportband, rubber sportvloer als de rubber tegels komen plaatsen. Ons team heeft hier veel ervaring mee. De crossfitvloer wordt op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Wilt u een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een rubber vloer in uw sport of Crossfit ruimte? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Noddevelt.

Kijk naar meer van onze referenties sportscholen, bij Crossfit Den Bosch.

Fitness vloer van transportbanden

Bekijk producten

Gerelateerde producten

Fitnessvloer 8mm black | 1,25x10mFitnessvloer 8mm black | 1,25x10m
Fitnessvloer 8mm black | 1,25x10m
Aanbieding 281,78 / rol

incl. BTW

Gebruikte transportband - staalkoordGebruikte transportband - staalkoord
Gebruikte transportband - staalkoord
vanaf Aanbieding 60,- / rol

incl. BTW