Rubber fitness vloer

Noddevelt heeft bij het fitnesscentrum Fysio Active Plus een EPDM spot mat geplaatst. De sport- en fitness vloer is een mooie en strakke vloer. Rubber fitness vloer in box school

Sportvloer 10mm

De ideale vloer voor uw sport, fitness of crossfit ruimte(n). Door de gekleurde spikkels in de rubber mat is deze vloer minder besmettelijk dan geheel zwarte matten.
Deze rubberen vloer matten van hoge kwaliteit bieden een optimale demping en goede grip. Daarnaast beschermen deze rubber matten de ondervloer, toestellen en al uw gewichten. Of u of uw klant hard traint op een van uw toestellen of iemand bijvoorbeeld een dumbbell laat vallen, deze vloer beschermt en kan tegen flinke stoten en klappen.
Dankzij de dichte structuur van het oppervlak heeft vuil, zweet, talk, etc. geen kans om in de mat te trekken. De mat is hierdoor makkelijk schoon te maken. De dichte structuur komt omdat deze matten gevulkaniseerd zijn in plaats van gebonden of gelijmd granulaat.
De matten van 2,2m2 zijn eenvoudig te leggen en liggen perfect vlak. Mocht u toch de vloer willen vastlijmen op de ondervloer, dan is dit makkelijk te doen vanwege de opgeruwde onderkant. De dikte van 10 mm biedt bescherming dankzij de demping van het gevulkaniseerde rubber. De matten zijn ook eenvoudig te snijden om de vloer perfect te leggen rond bijvoorbeeld verwarmingsbuizen, palen, etc.

Voor meer informatie kijk ook even bij sport- en fitnessvloer.

rubberen fitness vloer met blauwe instrooiing.

Bekijk producten

Gerelateerde pagina's

Fitnessvloer 8mm black | 1,25x10mFitnessvloer 8mm black | 1,25x10m
Fitnessvloer 8mm black | 1,25x10m
Aanbieding 281,78 / rol

incl. BTW