Rubber anti-slipvloer in paardenkliniek.

Rubber matten op de vloer van uw paardenkliniek zijn een goede optie om het geluid te verminderen. Vooral paarden met hoefijzers zorgen voor nogal wat geluid (overlast) als ze door de paardenkliniek lopen. Paarden die dan onder behandeling zijn kunnen dan onrustig worden. De rubber mat dempt het geluid en u kunt veiliger werken. Met de rubber oplossingen van Noddevelt krijgt u een waterdichte, geluidsarme antislipvloer in uw paardenkliniek. Noddevelt levert alle soorten rubber matten voor paardenklinieken, zoals de Aircomfort antislip stalmat, het paardenmatras, de antislip mat op rol, de gietvloer, de rubber transportband voor wanden, de antislip puzzelmat, de rubber staltegel en de rubber H-tegel.

Rubber gietvloer in CT ruimte paardenkliniek.

Duurzaam rubbervloer in paardenkliniek

Naast de rust in de kliniek hebben rubber matten nog een ander voordeel; rubber matten zijn duurzaam en kleurvast waardoor het mooi is en blijft. Onder referenties vindt u foto's van verschillende rubbermatten in dierenklinieken die wij geplaatst hebben; onder andere bij Sporthorse Medical Dianostic Centre en Paardenkliniek Hollands Kroon.

Rubber matten te koop voor paardenkliniek

Zelf uw paardenkliniek inrichten? Alle rubber matten om een comfortabele paardenkliniek en recoverybox voor u en de paarden te creëren zijn bij ons verkrijgbaar; antislipmatten, rubberen tegels, puzzelmatten, transportband voor wanden, RVS lijsten, enzovoorts.

Montage van de rubber matten in de paardenkliniek

Noddevelt kan de rubber matten in uw paardenkliniek komen hangen of plaatsen. Indien gewenst, bieden wij oplossingen op maat. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Rubber vloer en wanden recoveryboxen in paardenkliniek.

Paarden
Bekijk producten

Gerelateerde producten

Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Aanbieding269,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs289,-

Gerelateerde pagina's

  1. SMDC heesch rubber anti-slipvloer in de praktijk
  2. Rubber in recoverybox paardenkliniek
  3. Rubber vloer operatiekamer in de paardenkliniek