Strokengordijn transparante deur flappen.

Wat zijn voordelen van strokengordijnen?

PVC strokengordijn als magazijndeur

Transparant pvc of doorzichtige rubber matten in de vorm van een strokengordijn zijn ideale oplossingen tegen tochtproblemen in magazijnen en opslagruimtes. Een pvc mat of strokengordijn werkt kostenbesparend, omdat het warmteverlies en tocht tegen gaat in het magazijn of opslagruimte. Strokengordijnen van transparante pvc kunnen ook gebruikt worden in koel- of vriescellen. Deze cellen verbruiken vaak veel energie. Door de transparant pvc stroken kan personeel gemakkelijk met producten van en naar de koelcel lopen zonder de handen te gebruiken, terwijl het pvc strokengordijn de temperatuur goed op peil houdt. Naast het kostenbesparende aspect van de strokengordijn in magazijnen en opslagruimtes, is er nog een aspect: veiligheid. Door een strokengordijn is veilig doorrijden zonder te hoeven stoppen mogelijk.

PVC strokengordijn als lasbescherming

Een transparant pvc of rubber strokengordijn kunnen ook als bescherming gebruikt worden bij het lassen. Het transparant pvc strokengordijn biedt bescherming tegen de vonken en de schadelijke UV-straling die tijdens het lassen vrijkomt. Door de dikte en dichtheid van het materiaal is pvc ook geluid reducerend. Dit zorgt voor een beter arbeidsklimaat. De kleur van het pvc lasgordijn of -scherm hangt af van het type lasproces.

Transparant PVC voor industriegordijn

Een industriegordijn van doorzichtig rubber of transparant pvc is een economische manier om grote ruimtes op te delen. De PVC industriegordijnen bieden bescherming tegen warmteverlies, kou, vloeistoffen en rook. De transparante PVC industriegordijnen worden vaak gebruikt als scheidingswand tussen magazijn en productie, maar ook als afscherming rondom de machines. De PVC industriegordijnen kunnen ook gebruikt worden als afscherming van werkplaatsen in bijvoorbeeld een autogarage.

Rubber strokengordijnen blauw transparant.

Bekijk producten

Gerelateerde producten

Transparant PVC 3mm - op rolTransparant PVC 3mm - op rol
Transparant PVC 3mm - op rol
vanaf Aanbieding 32,- / meter

incl. BTW

Transparant PVC 4mm - op rolTransparant PVC 4mm - op rol
Transparant PVC 4mm - op rol
vanaf Aanbieding 41,- / meter

incl. BTW

Transparant PVC 2mm - rol 50mTransparant PVC 2mm - rol 50m
Transparant PVC 2mm - rol 50m
AanbiedingPrijs op aanvraag

Gerelateerde artikelen

  1. Rubber rijplaten
  2. Over ons
  3. Noddevelt Rubber Matten
  4. Referenties: Rubber sportvloeren