Rubber gietvloer voor uw stal of trailer.

Noddevelt is hét adres voor het leveren en/of plaatsen van kwalitatief hoogwaardige rubber gietvloeren. De rubberen gietvloer vermindert uitglijden van de paarden en voorkomt daardoor blessures aan benen. Bovendien is de rubber gietvloer isolerend en gemakkelijk te onderhouden door de naadloze verwerking in de ruimte.
Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Rubber gietvloer in gangpad van een paardenstal.

Waarom een rubber gietvloer in uw paardenverblijf of trailer?

Antislip

De rubber gietvloer helpt voorkomen dat paarden uitglijden en voorkomt daarmee eventuele blessures aan benen en het lichaam van de paarden. De rubber granulaat in de samenstelling van de gietvloer maakt de ondergrond stroef en zorgt voor extra grip. Dit maakt onze gietvloer bijzonder geschikt voor paardenwasplaatsen, paardentrailers en -vrachtauto's.

Stalklimaat en Hygiëne

De vloerisolatie van uw paardenverblijf bepaalt mede het klimaat in de stal. De samenstelling van de rubberen vloer werkt als isolator voor de vaak koude ondergrond. Het klimaat wordt tevens bepaald door de hygiëne op stal. Noddevelt's rubberen gietvloer kan naadloos verwerkt worden. Zo blijft de rubber gietvloer vrij van bacteriën en kiemen zoals algen. Daarnaast is de gietvloer gemakkelijk te onderhouden: u reinigt deze eenvoudig met een hogedrukreiniger. De rubber gietvloer draagt dus bij aan een aangename gezonde leefomgeving voor het paard.

Vloer combineren met rubber matten

Vanwege de goede hechting op vrijwel alle materialen is onze gietvloer uitstekend te plaatsen in combinatie met rubber matten. U kunt zo bijvoorbeeld onze verende antislip mat naadloos midden in gietvloer plaatsen. De verende mat geeft extra comfort voor mens en paard. Dankzij de rubberen gietvloer is het eenvoudig schoonmaken, omdat het de ruimte naadloos afwerkt. Kijk voor een voorbeeld eens naar de wasplaatsen van Kees van den Oetelaar. Kijk ook eens naar producten zoals een rubber paardenmatras wat het perfect ligbed voor paarden is of rubber staltegels voor urine afvoer in paardenstal.

Lange Levensduur

Noddevelt heeft een 4-componenten rubber gietvloer in haar assortiment, met voornamelijk polyurethaan en recuperatierubber. Dankzij het rubber voelt de gietvloer zacht aan. Het polyurethaan zorgt voor een zeer lange levensduur. Testen wijzen uit dat onze rubber gietvloer beton moeiteloos overtreft in slijtvastheid. Bovendien is het chemisch resistent en bestand tegen de meeste zuren.

Comfortabel

De unieke samenstelling van onze 4-componenten rubber gietvloer, de hoge flexibiliteit en de mogelijkheid tot perfecte plaatsing zorgen voor een kwaliteitsvolle stalvloer of bijvoorbeeld trailervloer. Het rubber granulaat in de gietvloer zorgt voor een zachte en aangename rubberen vloer voor u en uw paard, met schok- en geluiddempende eigenschappen.

Rubber gietvloer in een melkstal carrousel.

Rubberen Gietvloer Kopen en Aanbrengen

Zelf uw vloer gieten op de wasplaats of in de paardenvrachtauto? Alle materialen om een comfortabele naadloze slijtvaste rubber vloer te creëren, zijn ook bij Noddevelt verkrijgbaar.
We hebben verschillende soorten rubber vloeren;

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga naar rubber matten. Kijk voor meer foto's van de polyurethaan gietvloer bij referentie Kees van den Oetelaar.

Vloer laten aanbrengen

Noddevelt kan de rubberen gietvloer in uw paardenstal of paardentrailer komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Kwaliteit

Noddevelt levert een kwalitatief zeer hoogwaardige vier componenten polyurethaan rubber gietvloer oftewel gietmortel / giethars voor paardentrailer, paardenvrachtwagen, paardenstallen en wasplaatsen. De rubber gietvloer bestaat voor het grootste deel uit rubber granulaat en polyurethaan.

Bekijk producten

Gerelateerde producten

Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Aanbieding269,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs289,-
Rubber Gietvloer PU Reparatieset - 14kg
Rubber Gietvloer PU Reparatieset - 14kg
Aanbieding105,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs125,-

Gerelateerde pagina's

  1. Stalvloer paardenstal
  2. Paardenmatras in paardenstal
  3. Oploopmat rubber paadentrailer
  4. Rubber vloer wasplaats paarden.