Noddevelt Rubber Matten

Rubber matten zijn de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een hygiënische en duurzame afwerking van uw vloer of wand. Noddevelt heeft een breed assortiment rubberen producten direct uit voorraad leverbaar.

Noddevelt is gespecialiseerd in rubber matten voor diverse toepassingen én in rubberen matten op maat.

Specialist in rubber vloeren en matten op maat

Noddevelt is gespecialiseerd in rubber producten. Wij bieden goede kwaliteit rubber matten tegen een scherpe prijs! Door jarenlange ervaring in het verwerken van rubber matten, kunnen wij u uitstekend adviseren welke soort rubber mat het beste bij uw gebruiksdoel past. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! We leveren rubber matten en producten desgewenst op maat.

We hebben zowel zowel nieuwe als gebruikte rubber matten beschikbaar, in verschillende kwaliteiten en formaten. Rubber matten zijn er voor elk budget. Daarnaast kunnen wij rubber als vloer of wand op locatie komen plaatsen. Denk hierbij aan rubber gietvloeren, rubber sportvloeren en stalvloeren. Kijk voor een overzicht van de mogelijkheden en onze lijst met tevreden klanten op de pagina referenties.

Assortiment Rubberen producten

Rubber matten, rubber op rol, rubberen tegels, stalmatten, rubber terrastegels, antislipmatten, koematrassen, hondenmatrassen: bij Noddevelt vindt u een breed assortiment rubber producten van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij leveren rubber in verschillende kleuren en kwaliteiten, en kunnen het indien gewenst ook bij u komen plaatsen. Daarnaast biedt Noddevelt een breed assortiment gebruikte transportband in verschillende formaten en op rol. Daarmee heeft u alle voordelen van rubber matten, maar bent u heel voordelig uit. Wij adviseren u graag!

Toepassingen rubber matten en vloeren

Vanwege de vele voordelen is rubber uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

Rubberen mat voordelen : flexibel, duurzaam en comfortabel voor mens en dier

Rubber heeft vele voordelen: rubber is flexibel maar toch zeer duurzaam. Rubber matten zijn precies op maat te maken, zodat u uw ruimtes netjes kunt afwerken. Rubber matten voorkomen uitglijden en zijn geluiddempend, maar tegelijkertijd voelt rubber warm en zacht aan. Bovendien zijn rubber matten en rubber gietvloeren gemakkelijk schoon te maken en daarom hygiënisch in gebruik. Logisch dus, dat rubber matten bijzonder veel worden gebruikt in en om huis, in fitnesscentra/sportscholen en toepassingen voor dieren!
Neem een kijkje op onze website voor de vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en zoeken samen naar de beste oplossing.

Noddevelt truck- en trailerbouw

Bij Noddevelt Truck & Trailerparts vindt u onderdelen om zelf uw paardentrailer te repareren of bouwen. Neem eens een kijkje op www.paardenwagens.com
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland
Bezoeken uitsluitend op afspraak.
Voordelen rubber matten
Bekijk producten