Kunststof Grastegels te koop

Noddevelt is het juiste adres voor verschillende soorten goedkope kunststof kunststof grastegels ofwel grasplaten. Wij verkopen grastegels en graskanttegels aan zowel bedrijven als particulieren. Naast de grastegel verkopen wij ook bijbehorende producten zoals markeringsdoppen en grondankers. Kijk hier voor ons assortiment grastegels.


Grastegel kunststof dng 35bl zwart  Grastegels kunststof groen 35mm  Grastegels kunststof stabilisatieplaat 40mm

Grasplaten kunststof populair

Met grastegels of grasplaten realiseert men een ecologisch verantwoorde verharding. Hierdoor zijn de grastegels inmiddels erg populair. Een kunststof grastegel voert regenwater zo snel mogelijk af, wat milieuproblemen voorkomt. Kunststof grasplaten helpen bij het onderhoud van de grondwater kwaliteit.

Voordelen van onze goedkope grastegels

Met het gebruik van onze grastegels creëert u een milieuvriendelijke en waterdoorlatende verharding en blijven gazons en grasvelden egaal en stabiel. Kunststof grastegels of graskanttegels kunnen tevens gebruikt worden voor berm verharding, versteviging van wallen en het tegengaan van erosie op dijken en taluds. Speciaal voor siertuinen heeft Noddevelt een voordelige, lichtere grastegels in het assortiment.

Overzicht Grastegels Grastegel toegepast

Kunststof grastegels, oftewel grasplaten, worden voor diverse doeleinden gebruikt, bijvoorbeeld bij de aanleg van (berijdbare) gazons, daktuinen, parkeerplaatsen, wegen bermen, opritten, evenementen terreinen, picknickplaatsen en tijdelijke verhardingen. Daarnaast dienen grasplaten als grondstabilisatieplaat en/of afschuifweerstand.

Grindmatten en Grastegels

Grindmatten en grastegels lijken erg veel op elkaar maar zijn wel degelijk verschillend. Bestel deze daarom ook los voor de juiste doeleinden bij Noddevelt. Ga naar specificaties grastegels of het totale assortiment grastegels>>

Kijk ook eens bij:Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.