Tweedehands kunstgras van Noddevelt

Noddevelt levert tweedehands kunstgras voor grasvelden en gazons maar ook voor vloerbedekking en -bescherming. Met tweedehands kunstgras in uw tuin heeft u altijd een mooi groen gazon. U hoeft nooit meer te maaien, te sproeien, te bemesten. Nieuw en tweedehands kunstgras is in verschillende breedtes bij Noddevelt te verkrijgen op rol.

Waarvoor kunt u tweedehands kunstgras nog meer gebruiken?

Tweedehands kunstgras op Evenementen

Tweedehands kunstgras is een goedkope oplossing voor verschillende toepassingen. Op evenementen zoals kermissen, tentfeesten en muziekfestivals kan tweedehands kunstgras gebruikt worden om kabels en bierleidingen te beschermen en om te zorgen dat ze op zijn plaats blijven liggen. De matten voorkomen tevens dat gasten of het publiek niet over de slangen en kabels struikelen. Het tweedehands kunstgras kunt u ook gebruiken als bedekking voor ondergronden die onaangenaam zijn om te staan of lopen. Tweedehands kunstgras is zacht om op te staan en vooral kinderen zullen zich niet zo snel bezeren als ze vallen.

Tweedehands kunstgras als vloerbedekking voor Crossfit Fitness en Fysio

Kunstgras is een leuke en originele manier om een ruimte te bedekken en tegelijkertijd op te vrolijken. Kunstgras is een ideale vloerbedekking voor het maken van bepaalde oefeningen. Zo is is kunstgras aangenaam om op te liggen en een goede ondergrond om bijvoorbeeld een slee op voort te duwen. Kies voor tweedehands kunstgras indien u een voordelige en tegelijkertijd mooie bedekking zoekt voor uw crossfit of fitness vloer.

Tweedehands kunstgras voor renovaties bouw en sloopwerkzaamheden

Tijdens verbouwingen of renovatie kan een goede vloerbescherming of bedekking van belang zijn zijn. Tweedehands kunstgras is sterk, goedkoop en makkelijk op maat te snijden. Tweedehands kunstgras is zeer geschikt om vloeren te beschermen in kleine ruimtes. Vloeren worden beschermt tegen o.a. stof en rondzwervend materiaal.

Tweedehands kunstgras in tuinbouw en akkerbouw

Paden tussen bomen, struiken en gewassen maaien vergt veel tijd. Door tweedehands kunstgras uit te rollen over de paden, wordt u dit werk uit handen genomen. Door de paden te bedekken met tweedehands kunstgras blijven deze onkruid- en grasvrij. Verandert u van gewas of inrichting van uw land, dan is het tweedehands kunstgras eenvoudig op te rollen en te verleggen.

Tweedehands kunstgras als ondergrond voor dieren

Tweedehands kunstgras ideaal voor honden of paarden. In een ren of uitlaatplaats voor honden op pension of asiel is tweedehands kunstgras een goede ondergrond. De honden graven geen gaten, het is waterdoorlatend en aangenaam voor de hond om op te lopen. Voor paarden wordt tweedehands kunstgras vaak gebruikt als ondergrond in de stapmolen.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.