Rubberen transportband als Crossfit vloer of Fitness vloer

Noddevelt levert verschillende soorten rubber matten voor de ideale trainingsruimte zoals crossfit of fitness vloer. De rubber matten zorgen voor bescherming van de ondervloer en werken geluidsdempend. Bekijk hier ons assortiment of neem contact op voor de mogelijkheden. 

Crossfit vloer van gebruikte transportbanden  Crossfitvloer gebruikte transportband met kunstgras  crossfit vloeren beschermen de ondergrond  

Waarom transportbanden als rubber mat in crossfit boxen en als crossfit vloer?

Bescherming Fitness vloer

Gebruikte transportbanden zijn misschien wel de meest geschikte rubber matten om als vloer te gebruiken in fitness centra of crossfit boxen. Met name op plekken waar tijdens bijvoorbeeld crossfit gebruik gemaakt wordt van vrije gewichten, zoals dumbbells, halters, kettlebells en atlas stones krijg de fitness vloer het soms zwaar te verduren. De onverwoestbare eigenschappen van rubber transportbanden komen dan zeker tot recht. Met rubber transportbanden kan een beschermende crossfit vloer worden gelegd. Deze crossfit matten beschermen de ondervloer tegen kraters, krassen en deuken, maar ook de vallende gewichten worden beschermd.

Aangenaam en duurzaam

Zowel de meerdere inlagen van de transportbanden als de slijtvaste rubber soort waar ze gemaakt zijn, zorgen er voor dat deze crossfit vloer een zeer lange levensduur heeft. Daarnaast werken deze rubber matten isolerend in de Crossfit box. Men heeft geen last meer van de optrekkende kou.

Uitstraling van de crossfit box met een speciale vloer voor crossfit

De rubber transportband heeft een industriële uitstraling, waardoor de juiste sfeer gecreëerd wordt om er eens flink tegen aan te gaan. 

Goedkope Fitness vloer op rol

De rubber vloeren van Noddevelt zijn een zeer goedkope oplossing voor de fitness vloer, die aangenaam, duurzaam en bescherming biedt. Rubber fitness vloer is dus ideaal voor crossfit maar ook voor nog meer toepassingen denk hierbij ook aan buikspieroefeningen, squaten met gewicht, deadlift en planken.   

Gamma rubber matten crossfit

Reinigen

Met behulp van transportbanden kunt u lange stroken van de vloer van uw fitness centrum of crossfit box in een keer dichtleggen. Zo krijgt u minder naden in de rubber vloer van uw crossfitbox en zal de vloer makkelijker schoon te maken zijn. Een tweede voordeel is dat de transportbanden een vlak oppervlak hebben met een dichte structuur. Tijdens het schoonmaken zal bijvoorbeeld magnesium makkelijk te verwijderen zijn. Tevens is de crossfit mat van transportbanden simpel en snel te reinigen met een schrobmachine.

Rubber matten te koop

Zelf uw sportruimte inrichten? Al het rubber om een duurzame en slijtvaste vloer te maken is bij ons verkrijgbaar; antislipmatten, crossfit matten, granulaat tegels enzovoorts. Ga naar rubber te koop

Rubber vloeren plaatsen voor crossfit of fitness

Noddevelt kan de rubber matten in uw fitness ruimte of crossfit box komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Bij referenties ziet u Crossfit Den Bosch, een van de vele vloeren die Noddevelt geleverd en geplaatst heeft.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.