Rubber vloer wasplaats, gietvloer gecombineerd met anti-slipmat.

Om een unieke vloer voor de paarden op de wasplaatsen en in de dekruimte te kunnen maken, heeft Noddevelt Kees van den Oetelaar de combinatie van deze twee producten geadviseerd. De Air Comfort Antislipmat zorgt, dankzij de verende eigenschap, voor een zeer aangename vloer voor het paard. Met behulp van de rubber gietvloer is de rest van het oppervlak naadloos dicht gegoten.

Rubber vloer wasplaats.

Veiligheid

De rubber gietvloer helpt te voorkomen dat paarden uitglijden. Het rubber granulaat in de samenstelling van de gietvloer maken de ondergrond stroef en zorgen voor extra grip. Bij de Air Comfort Antislipmat gaan de hamerslag profiel bovenlaag maar ook de vering van de rubber mat het schuiven van de paarden tegen.

Hygiëne dekruimte

Voor Kees van den Oetelaar is hygiëne, op de wasplaatsen maar vooral ook in de dekruimte, belangrijk. Door de Air Comfort Antislipmat aan te gieten met onze rubber gietvloer, kon er toch een naadloze vloer gemaakt worden, zonder aan comfort te verliezen. Zo komt er geen vuil onder de rubber vloer, is het makkelijk schoonmaken en blijven de ruimtes veel eenvoudiger vrij van kiemen en bacteriën zoals algen.

Rubber vloer wasplaats Kees van den Oetelaar.

Slijtvast

Door de velen hengsten op stal bij Kees van den Oetelaar is een slijtvaste vloer een groot voordeel. Het bespaart in onderhoud en dus kosten. Noddevelt heeft een 4-componenten rubber gietvloer op basis van polyurethaan in haar assortiment. De polyurethaan-hars samen met het stabiliserende kwartsgranulaat zorgen voor een zeer lange levensduur. Door de vering van de Air Comfort Antislipmat hebben de paarden minder vat op deze rubber mat, wanneer ze schrapen, dan op een massieve rubber mat. Kortom, beide producten staan garant voor duurzaamheid.

DekruimteWasplaats
Bekijk producten

Gerelateerde producten