Rubber wanden in paardenstal voor bescherming van uw paard.

Onze unieke rubber vloer voor de paardendouches, wasplaatsen en poetsplaatsen hebben we ook mogen plaatsen bij Wise Stable. De Air Comfort antislipmat in de paardendouche zorgt, dankzij de verende eigenschap, voor een zeer aangename rubber vloer voor de paarden. Met behulp van onze speciale Flexirub PU 4 componenten rubber gietvloer zijn de de randen dicht gegoten.

Veiligheid in paardendouche

De rubber vloer in de paardendouche helpt te voorkomen dat paarden uitglijden. Het rubber granulaat in de gietvloer maken de ondergrond stroef en zorgen voor extra grip. Het hamerslagprofiel bovenlaag en de vering van de Air Comfort Anti-slipmat helpen het schuiven en uitglijden van de paarden in de paardendouche voorkomen.

Minder onderhoud door waterdichte rubber vloer paardendouche

Op Wise Stable was er vraag naar een gebruiksvriendelijke rubberen paardendouche vloer. Door één grote Air Comfort Antislipmat aan te gieten met onze polyurethaan gietvloer, kan een naadloze rubber paardendouche vloer geplaatst worden. Zo komt er geen vuil onder de vloer van de paardendouche en is deze gemakkelijk te reinigen.

Rubber vloer paardendouche volledige vloeistof dicht.

Slijtvaste paardendouchevloer

Door de vering van de Air Comfort Antislipmat hebben de paarden minder vat op de vloer tijdens het schrapen. De randen die gemaakt zijn van rubber gietvloer op basis van polyurethaan-hars zorgen voor een zeer goede hechting tussen rubber mat en wand of ondervloer. Kortom, beide producten staan garant voor een duurzame vloer in de paardendouche en besparen u in onderhoud en dus kosten. Ook hebben wij een paardendouche vloer aangelegd voor dhr. Kees van den Oetelaar.

Rubber trapbescherming in paardenstal

Voor de paardenstallen hebben we rubber matten van transportband voor de stalwanden geleverd, deze zijn afgewerkt met een rvs lijst. Deze rubber matten zijn duurzaam en bieden een goede bescherming voor de paarden én de stalwanden.

Rubber wandmatten in paardenstal
StalwandenWasplaats
Bekijk producten

Gerelateerde producten