Rubber stalwanden.

Rubberen stalmatten en rubber stalwanden in de paardenstal maken het verschil als het gaat om rust en comfort voor het paard. Ook bij RS2 Dressage te Groesbeek heeft men gekozen voor de stalmatten van Noddevelt. Zowel in de paardenboxen als wasplaatsen hebben wij stalmatten waterdicht afgewerkt met onze flexirup pu gietvloer. Daarnaast zijn in alle paardenstallen rubberen wanden geplaatst ter bescherming van de paarden. Bekijk hier het gehele assortiment rubber stalmatten en rubber stalwanden.

Stalmatten voordelig en effectief

De rubber stalmatten zijn door Noddevelt op maat in de paardenstallen geplaatst. Teneinde rust op stal te krijgen. De rubber stalwanden in de paardenstallen zorgen op een unieke manier voor rust. Op het moment dat het paard tegen een wand aan slaat of schopt levert dit allereerst een hard geluid op. De rubber stalwanden zorgen ervoor dat een klap op de wand ineens nauwelijks nog geluid op zal leveren. Het wordt daarmee direct een stuk minder aantrekkelijk om dit gedrag te herhalen, waardoor er meer rust op stal zal zijn.

Optimaal welzijn paarden: stalmatten op rol

Met het oog op het welzijn van de paarden, is de bescherming van de paarden op stal belangrijk. De rubber stalwand matten in de paardenstallen zorgen op een uitstekende manier voor bescherming. Als ze de wand nu raken door omrollen, klauwen of slaan, in elk geval vangt de rubber de klap op en zullen blessures aan de hoeven of benen van de paarden minder snel ontstaan of verergeren.

Rubber stalmatten tegen de muur is een duurzame oplossing

Onze rubber stalmatten hebben het grote voordeel zeer duurzaam en kleurvast te zijn, waardoor het jarenlang mooi zal blijven. De rubber stalwand matten hangen vrij van de muur en worden met RVS lijsten afwerkt. Kijk ook eens bij rubber matten in paardenstal.

Rubber gietvloer met rubber anti-slipmat wasplaats

Waterdichte rubber stalmatten in de paardenstal

Het stalklimaat en de hygiëne in deze paardenstal is uitermate belangrijk. Zeker met het oog op de top-prestaties die de paarden moeten leveren. Onze stalmatten kunnen naadloos verwerkt worden door ze te combineren met onze Flexirub pu rubberen gietvloer. Zo blijven de stalmatten vrij van bacteriën en kiemen, zoals algen. Daarnaast zijn de stalmatten gecombineerd met gietvloer gemakkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger, omdat de vloer waterdicht is.

Gietvloer gecombineerd met stalmatten op rol

Door de hoge flexibiliteit van onze 18mm stalmat op rol en unieke samenstelling van onze 4-componenten Flexirub pu gietvloer, en de mogelijkheid tot perfecte plaatsing, ontstaat een aangename duurzame rubber stalvloer, met geluiddempende eigenschappen.

  Installatie stalmatten

  Noddevelt kan de rubberen stalmat in uw paardenstal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

  Rubber stalmatten voor uw paardenstal

  PaardenstalStalwanden
  Bekijk producten

  Gerelateerde producten