Rubber in recoverybox paardenkliniek

Paardenkliniek Hollands Kroon in Middenmeer is een full-service paardenkliniek waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Voor de bouw van een compleet nieuw veterinair centrum in 2016, werd de expertise van Noddevelt ingeschakeld voor het inrichten van soft recovery boxen en de complete praktijkruimte ingericht met een antislipvloer.

Super soft recovery boxen

In de recovery boxen worden de paarden voor de operatie onder narcose gebracht en na de operatie bijkomen van de narcose. Deze zijn door Noddevelt voorzien van een zachte, verende antislip rubber vloer en van beschermende rubber safety walls. Bijzonder comfortabel voor de paarden, maar tevens zeer hygiënisch schoon te maken en duurzaam in gebruik.

Behandelruimtes Paardenkliniek

In de drie behandelruimtes van deze paardenkliniek plaatste Noddevelt een rubber antislipvloer afgewerkt met rubber gietvloer. De vloer is nu antislip en tevens netjes afgewerkt: geen randen waar vuil tussen kan gaan zitten, dus gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch in gebruik.

Anti-slipvloer in paardenkliniek Hollands kroon

Rubber antislipmat in de gang

In de gangpaden tussen behandelruimtes, operatiekamer en recovery boxen is over de volle lengte een rubberen antislipmat aangebracht. Deze voorkomt uitglijden en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het rubber geluiddempend, waardoor het zorgt voor rust in de paardenkliniek. De rubber anti-slipmat is ook hier afgewerkt met een rubber gietvloer, zodat alle ruimte aansluiten aan de behandelruimtes.

Montage

Wilt u een nieuwe vloer in uw praktijkruimte of behandelruimte van uw paarden? Bekijk hier ons volledige assortiment rubber matten voor uw kliniek. Noddevelt maakt een passende offerte voor de gevraagde producten.

RVS afwerking in recovery box.

Paardenkliniek
Bekijk producten

Gerelateerde pagina's

Recovery box
Recovery box
AanbiedingPrijs op aanvraag
Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Aanbieding269,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs289,-