Rubber h-klinker in stapmolen paarden

Met rubber klinkers krijgt u een slijtvaste, waterdrainerende, geluidsdempende rubber vloer in de stapmolen. Op de foto’s en korte film die we gemaakt hebben van de rubber klinkers bij Reed Kessler in de stapmolen, kunt u een goede indruk krijgen wat we voor u kunnen betekenen. Bekijk hier het gehele assortiment rubber klinkers en andere rubber matten voor stapmolens.

Paarden veiliger met rubber tegen de wand en op de vloer

Met het oog op het voorkomen van blessures bij paarden, is de bescherming van de paarden in de stapmolen belangrijk. Een rubbervloer en rubber tegen de wanden in de paarden stapmolen zorgen op een uitstekende manier voor bescherming. Als ze de wand nu raken door een vreugdesprong of vallen, in elk geval vangt het rubber de klap op en zullen blessures aan de hoeven of benen van de paarden minder snel ontstaan.

H-klinkers zijn gemakkelijk te plaatsen

Met losse rubber H-klinkers, bent u flexibeler met leggen dan met rubber matten. De rubberen klinkers kunnen tevens in combinatie met betonnen H-klinkers worden gelegd. Een rubber H-tegel geeft een mooie uitstraling aan uw stapmolen of stal. Het dubbele verband van de rubber klinker waarborgt een goede, vaste ligging. De rubber klinkers kunnen eventueel rechtstreeks op aangetrild geel zand worden aangebracht. De rubber steen kan tevens op iedere harde ondergrond worden gelegd.

Rubber h-klinkers plaatsen in stapmolen

Andere toepassingen van H-klinker matten zijn:

  • Looppaden

  • Laad-en losplaatsen

  • Dekstations

  • Stalgangen

  • Poetsplaatsen

Rubber matten en H-klinkers te koop

Alle rubber producten om zelf een comfortabele en veilige stapmolen te maken zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber matten; rubber tegels, verende anti-slipmatten, hamerslag antislip matten kunststof roosters, tweedehands kunstgras en rubber H-klinkers. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of shop ons assortiment H-klinkers.

Montage rubber H-klinkers

Noddevelt kan een rubber vloer in uw stapmolen, paardenstal of wasplaats komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op.

rubber h-klinkers als looppad paarden

Stapmolen
Bekijk producten

Gerelateerde producten

Gerelateerde pagina's

  1. Rubber puzzelmatten voor bodem stapmolen.
  2. Air comfort anti-slipmat in stapmolen.
  3. rubber h-stenen in een gangpad van paardenstal