rubber h-stenen in een gangpad van paardenstal

De uit Australië afkomstige Tristan Tucker geeft over de hele wereld clinics en demonstraties over trainingsmethodes voor paarden. Zijn belangrijke speerpunt: de ontspanning van het paard. Tristan Tucker zocht contact met Noddevelt voor de plaatsing van rubber H-stenen in het gangpad van zijn paardenstal. 

Rubber H-stenen: voor goede grip en rust op stal

De stal Tristan Tucker was lange tijd voorzien van stenen klinkers in de paardenstal. Zoals bekend, is een stenen klinkervloer vaak glad, zeker als deze nat is. De hoefijzers maken lawaai op de stenen vloer, waardoor er minder rust is op stal. Tristan Tucker koos voor een oplossing op maat van Noddevelt, namelijk het leveren en plaatsen van rubber H-stenen in het gangpad van de paardenstal. Vanwege de ideale eigenschappen worden rubber H-stenen steeds vaker ingezet in paardenstallen: ze geven goede grip en voorkomen het uitglijden van de paarden. Bovendien zijn rubber H-stenen geluiddempend en door hun zachte structuur voorkomen zij eventuele beschadigingen van paardenhoeven. Een bijkomend voordeel is de kleur van de rubber stenen die uw paardenstal direct een veel luxere uitstraling geven.

Noddevelt: voor een nette plaatsing van rubber H-stenen

De oude stenen vloer werd verwijderd en na het egaliseren kon Noddevelt aan de slag met het plaatsen van de rubber H-stenen. Na het plaatsen werd de rubber H-klinker vloer muurvast en vlak gemaakt door deze aan te trillen met een trilplaat. Zo werd de paardenstal van Tristan Tucker in een paar dagen voorzien van een nieuwe rubber vloer.

Rubber h-stenen gangpad paardenstal

Montage en plaatsing

Wilt u meer informatie over het plaatsen of monteren van de rubber H-stenen, bekijk dan onze webshop, of neem vrijblijvend contact op met ons. Noddevelt maakt een passende offerte voor diverse toepassingen.

Voor meer toepassingen van rubberen H-stenen, bekijk ook eens de referentie van Kessler show stables

Rubber h-stenen in paardenstal, geluidsdempend voor rust

GangpadPaarden
Bekijk producten

Gerelateerde producten