Rubber puzzelmatten voor bodem stapmolen.

Noddevelt levert rubber matten voor bodems van stapmolens en rubber wanden van stapmolens.

Rubber h-klinkers als bodem voor uw stapmolen.

Waarom een rubbermat of vloer in uw paarden stapmolen?

Duurzame drainage in trainingsmolen of stapmolen.

Net als bij de aanleg van uw rijbak is het van belang dat uw stapmolen goed gedraineerd is. Hierdoor kunt u de stapmolen het hele jaar door gebruiken. Voor een goede drainage moet u de bodem in de stapmolen in verschillende lagen opbouwen. Maar als de lagen puin, spilt en zand met elkaar mengen zal het drainerende vermogen van uw bodem snel afnemen. Een kunststof grindrooster zorgt voor het gescheiden houden van de toplaag met de onderlagen in de stapmolen of trainingsmolen. Kortom heel veel werk. Daarom: plaats een rubbermat op de bodem van de stapmolen.

Minder onderhoud bodem stapmolen

Paarden lopen in een stapmolen of trainingsmolen altijd op dezelfde plaats, waardoor er in een zandbodem een hoefslag zal ontstaan. Een kunststof rubbermat voorkomt dat de paarden steeds 'dieper' gaan lopen. Het zand van de toplaag zal hierop het beste blijven liggen. Uiteindelijk zullen de rubber puzzel matten ervoor zorgen dat de bodem in de stapmolen of trainingsmolen recht blijft liggen en u niet meer hoeft te harken.

Minder blessures en slijtage door rubber bodem stapmolen

Een rubber bodem in een stapmolen of trainingsmolen met daaronder beton klinkers kan blessures helpen voorkomen. Paarden lopen in een stapmolen voortdurend rondjes en de hoeven komen onder een aantal graden (schuin) op een harde bodem neer, doordat ze iets naar binnen hellen in een bocht. Door de rubbermatten wordt dit verschil enigszins opgevangen doordat ze meeveren.

Bodem stapmolen gemakkelijk en snel te leggen

De rubber matten voor bodems van stampmolens hebben een puzzel systeem waardoor ze erg eenvoudig te plaatsen zijn. In de fabriek worden de rubber matten met een waterjet op maat gemaakt tot een soort afgeronde "taartpunten" Hierdoor leg je de rubber matten voor de bodem eenvoudig en snel.

Rubber bodem voor stapmolen, anti-slipmatten.

Voordelig rubber matten voor bodem stapmolen paard te koop

Rubber puzzel matten voor uw stapmolen of trainingsmolen zijn bij ons verkrijgbaar. Noddevelt kan de rubber puzzel matten voor de stapmolen bodem ook komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Ga naar rubber bodems stapmolen te koop.
Ook kan Noddevelt kunstgras voor in uw stapmolen leveren.

Paarden
Bekijk producten

Gerelateerde producten