SMDC heesch rubber anti-slipvloer in de praktijk

Sporthorse Medical Diagnostic Center (SMDC) in Heesch is een vooraanstaand centrum voor onderzoek en behandeling van (top)sportpaarden op het gebied van paardenorthopedie. De paardenkliniek heeft verschillende werkplekken voor onderzoeken en behandelingen van sportpaarden. Het motto van SMDC is ‘Excellence will be tolerated, perfection is our goal” Noddevelt verzorgde bij paardenkliniek SMDC de volledige inrichting van de vloer in het gehele paardencentrum.

Rubber anti-slip vloer in combinatie met rubber gietvloer

Voor de inrichting van de alle ruimtes werd gekozen voor een combinatie van een rubber hamerslag antislip vloer met een afwerking van rubber gietvloer. De afwerking met rubber gietvloer voorkomt dat vuil en vocht onder de rubber matten komt omdat de rubber gietvloer strak aan de rubber antislipmat aansluit. De combinatie van beide toepassingen zorgt voor een nette afwerking en maakt dat de paardenkliniek gemakkelijk schoon gespoten kan worden. Zowel de paardenbehandelruimtes als de doorgang zijn voorzien van de rubber anti-slip mat in combinatie met rubber gietvloer. Dit zorgt voor een strakke, uniforme uitstraling in de paardenkliniek van SMDC.

Waarom een rubber antislip vloer in uw kliniek?

Een op maat gemaakte rubber antislipvloer in uw paardenkliniek zorgt voor rust in uw centrum, vanwege de geluiddempende eigenschap van rubber. Rubber vloeren zijn bovendien comfortabel voor paarden of andere dieren, maar tegelijkertijd gemakkelijk te reinigen. Met Noddevelt rubber vloeren bent u verzekerd van kwaliteit en een hoogwaardige afwerking.

Vloer paardenkliniek, anti-slipmat met rubber gietvloer.

Klik boven op het playteken en kijk mee naar het prachtige eindresultaat van de inrichting van sport-medisch centrum SMDC Heesch.

Plaatsen

Ook een combinatie van een hamerslag antislipmat en rubber gietvloer in uw paardenkliniek? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ook eens de referentie van paardenkliniek Hollands Kroon of bekijk de toepassingen van rubber gietvloeren.

Rubber anti-slipvloer SMDC heesch

Paardenkliniek
Bekijk producten

Gerelateerde producten

Recovery box
Recovery box
AanbiedingPrijs op aanvraag
Latex Foam plaat 160x100x4Latex Foam plaat 160x100x4
Latex Foam plaat 160x100x4
Aanbieding 54,50 / stuk

incl. BTW

Gerelateerde pagina's

  1. Rubber vloer operatiekamer in de paardenkliniek
  2. Rubber in recoverybox paardenkliniek
  3. Rubber vloer wasplaats paarden.