Poetsplaats paarden met vloeistofdicht vloer.

Ook bij MDH Sporthorses koos voor onze unieke rubber vloer voor de poetsplaatsen, wasplaatsen en douches voor paarden. De Air Comfort antislipmat in de poetsplaats voor paarden zorgt, dankzij de verende eigenschap, voor een zeer aangename rubber vloer voor de paarden. Met behulp van onze speciale Flexirub PU 4 componenten rubber gietvloer zijn de de randen dicht gegoten.

Veiligheid in poetsplaats voor paarden

De rubber vloer in de poetsplaats helpt te voorkomen dat paarden uitglijden. Het rubber granulaat in de gietvloer maken de ondergrond stroef en zorgen voor extra grip. De hamerslagprofiel bovenlaag en de vering van de Air Comfort Antislipmat helpen het schuiven en uitglijden van de paarden in de poetsplaats voorkomen.

Minder onderhoud door waterdichte rubber vloer in de paardenpoetsplaats

Bij MDH was er vraag naar een gebruiksvriendelijke rubberen poetsplaatsvloer voor haar paarden. Door één grote Air Comfort Antislipmat aan te gieten met onze polyurethaan gietvloer, kan een naadloze rubber poetsplaats vloer geplaatst worden. Zo komt er geen vuil onder de vloer van de poetsplaatsen is deze gemakkelijk te reinigen. Ga naar rubber voor poetsplaats voor paarden.

Rubber vloer op de poetsplaats bij MDH sporthorses

Slijtvaste poetsplaats voor paardenvloer

Door de vering van de Air Comfort Antislipmat hebben de paarden minder vat op de vloer tijdens het schrapen. De randen die gemaakt zijn van rubber gietvloer op basis van polyurethaan-hars zorgen voor een zeer goede hechting tussen rubber mat en wand of ondervloer. Kortom, beide producten staan garant voor een duurzame paarden vloer in de poetsplaats en besparen u in onderhoud en dus kosten. Ga naar de poetsplaatsvloer voor paarden van Kees van den Oetelaar.

Rubber trapbescherming in paardenstal

Voor de paardenstallen hebben we rubber matten van transportband voor de stalwanden geplaatst, deze zijn afgewerkt met een rvs lijst. Deze rubber matten zijn duurzaam en bieden een goede bescherming voor de paarden én de stalwanden. Lees verder over rubber stalwanden bij Van der Steen sporthorses.

Bekijk ook eens de rubber matten in de poetsplaats voor paarden van Wise Stable.

Rubber wandbescherming in de paardenstal.

Wasplaats
Bekijk producten

Gerelateerde producten