Maikel van der Vleuten rubber wasplaats

Maikel van der Vleuten, bronzen medaille op de Olympische Spelen in Japan 2021!

Ook top springruiter Maikel van der Vleuten koos voor de kwaliteit van Noddevelt voor zijn hippische accommodatie. Zowel het gangpad, de wasplaatsen en de stalwanden zijn voorzien van rubber van Noddevelt, om het comfort en veiligheid in de stal te verhogen.

Bekijk hier de video van springstal Maikel van der Vleuten

Rubberen wasplaats vloer van Noddevelt bij Stal Van der Vleuten

In paarden was- en poetsplaatsen wordt vaak gebruik gemaakt van water, waardoor er meer risico is op uitglijden. Een rubber vloer verbetert de grip en helpt uitglijden te voorkomen. In de wasplaats is gekozen voor de unieke rubber combinatievloer van Noddevelt. Hierbij wordt de rubber antislipmat ingegoten met rubber gietvloer, waardoor de vloer waterdicht is afgewerkt. De wasplaats vloer is hierdoor zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te spuiten. Geen vocht en vuil onder de mat!
Op de wasplaats wanden is vlakke rubber op rol aangebracht en afgewerkt met RVS lijsten. De rubber wanden voorkomen schuren en slaan van de paarden en de muren blijven bovendien langer mooi.

Maikel van der Vleuten wasplaats

Paardenboxen met rubber wandbescherming & rubber vloer

In alle stallen is op de wanden rubber trapbescherming aangebracht. De ruimte tussen de rubber mat en de wand zorgt nog voor een extra dempende werking. Ook hier zijn de rubber matten afgewerkt met duurzame RVS afwerklijsten. De vlakke rubber op rol is verkrijgbaar in verschillende hoogtes - tot 1,60 meter.
De stalvloeren zijn voorzien van onze hoge kwaliteit rubber stalmatten met puzzelsysteem. De stalmat R16 is indien gewenst ook gemakkelijk zelf te plaatsen.

Rubber h-klinkers in gangpad paardenstal

Rubber H-klinkers gangpad Stal Maikel van der Vleuten

Rubber H-klinkers zijn bij uitstek geschikt voor het gangpad. De rubber klinkers zorgen voor extra grip en helpen het uitglijden van de paarden voorkomen. Bijkomend voordeel van de rubber vloer de geluiddempende werking, waardoor er meer rust op stal ontstaat.

Rubber puzzelmatten en trapbescherming in paardenstal. Rubber h-klinkers in gangpad

PaardenPaardenstal
Bekijk producten

Gerelateerde producten