Henrik von Eckermann Cyor Stables Rubber wasplaats

Een geweldig jaar voor springruiter Henrik von Eckerman en Janika Sprunger. Het jaar begon met gezinsuitbreiding en vervolgens het betrekken van hun prachtige nieuwe stal Cyor Stables. Als klap op de vuurpijl wint Henrik met zijn paard King Edward na een fantastische week in Tokyo Olympisch goud met het Zweedse team! De enige combinatie die zes nul-rondes produceerde op Olympisch niveau. Een mooi moment voor een terugblik op het project Cyor Stables, waarbij Noddevelt begin dit jaar rubber vloeren en wanden heeft geplaatst.

Cyor Stables - Henrik von Eckermann

In het voorjaar van 2021 werd stal Cyor Stables op de Keizerbaan in Kessel gerealiseerd. Henrik von Eckerman en Janika Sprunger kozen voor Noddevelt Rubber voor het optimaliseren van veiligheid en comfort voor de paarden in hun nieuwe hippische accommodatie.

Rubber wandbescherming in 26 stallen

Als rubber trapbescherming voor de stalwanden is door Henrik en Janika gekozen voor een rubber Noddevelt mat met gespikkeld motief op basis van kleurvaste blauwe EPDM. Door dit patroon zal eventueel zand en vuil tegen de mat minder opvallen. De rubber mat is 12mm dik voor extra dempende werking. Maar liefst 26 stallen zijn voorzien van de rubber wanden; dat betekent in totaal 78 stalwanden die beschermd zijn met rubber van Noddevelt! Op de stalvloer liggen rubber puzzelmatten en in de gangpaden zijn rubber H-klinkers geplaatst ter voorkoming van uitglijden en demping van geluid.

Eckerman Cyor Stables stalwanden

9 wasplaatsen op Cyor Stables

In de stal van von Eckerman bevinden zich 9 was- en poetsplaatsen. Deze zijn alle voorzien van de unieke rubber combinatievloer van Noddevelt: een air-comfort antislip rubber mat, welke is ingegoten met gietrubber. De naadloze afwerking zorgt voor een onderhoudsvriendelijk geheel. De paarden wasplaatsen zijn bekleed met gladde rubber op rol van Noddevelt.


wasplaats Eckerman Cyor stables

Zoek je advies rondom het optimaliseren van comfort en veiligheid in je stal door middel van rubber? Neem vrijblijvend contact op en we denken graag met je mee.

Rubber matten om zelf te plaatsen

Zelf aan de slag? Bekijk de producten die gelinkt zijn aan deze blog of ga naar de collectiepagina rondom rubber in de paarden wasplaats. Met deze rubber matten en tegels kun je zelf je stal voorzien van rubber vloeren of wanden om de veiligheid in je stal te verhogen.

StalwandenWasplaats
Bekijk producten

Gerelateerde producten

Stalmat Belmondo Paddock met noppen - 24mmStalmat Belmondo Paddock met noppen - 24mm
Stalmat Belmondo Paddock met noppen - 24mm
Aanbieding69,50 / m2

incl. BTW

Reguliere prijs75,-
Rubber H-Klinker Zwart - pallet ca. 30m2Rubber H-Klinker Zwart - pallet ca. 30m2
Rubber H-Klinker Zwart - pallet ca. 30m2
Aanbieding 1.499,- / pallet

incl. BTW