Van Asten & Nyberg Equestrian Ysselsteyn

Dichtbij Equestrian Centre de Peelbergen is het prachtige hippische complex van Mathijs van Asten and Kristin Nyberg te vinden. Noddevelt Rubber verzorgde de rubber vloeren van alle was- en poetsplaatsen, het volledige gangpad in de paardenstal en 10 boxen. 

Noddevelt Rubber bij Stal van Asten & Nyberg

Mathijs van Asten & Kristin Nyberg startten in 2011 hun eigen sport- en trainingstal in Ysselsteyn. Mathijs & Kristin fokken en trainen springpaarden op Grand Prix niveau. Ze kozen voor de kwaliteit van Noddevelt om hun stal de juiste finishing touch te geven, voor het optimale comfort & veiligheid van de paarden en medewerkers.Rubber vloer stal Van Asten & Nyberg

Wasplaats met rubber combinatievloer

Waar gewerkt wordt met water, worden vloeren snel glad. Een rubber vloer vermindert het risico op uitglijden van de paarden aanzienlijk. Bovendien is de vloer geluiddempend en vermindert het de neiging tot schrapen met de hoeven. Deze unieke rubber vloer combineert een waterdichte rubber anti-slipmat met rubber gietvloer, waardoor het geheel waterdicht afgewerkt wordt. Vuil of vocht kan niet onder de mat komen en de wasplaats kan simpel gereinigd worden door de vloer schoon te spuiten.

Rubber combinatievloer Noddevelt

Gangpad voorzien van rubber mat & gietvloer

Ook in het gangpad is de rubber combinatievloer geplaatst. De ijzeren putten zijn netjes weggewerkt, waardoor de vloer er een stuk strakker uit ziet en geluid wordt verminderd. Bochten in het gangpad zijn geen probleem, met de hoogwaardige vloeibare rubber gietvloer is het mogelijk ook deze ruimtes helemaal met rubber te voorzien.

Rubber staltegels in stal Van Asten & Nyberg

In de paardenboxen werden de kwalitatieve rubber puzzelmatten staltegels geplaatst. Deze puzzelmatten worden in elkaar gelegd en liggen vervolgens zeer stabiel in de stal. Dit zijn ook matten die redelijk makkelijk zelf te leggen zijn. Let op: er is veel kwaliteitsverschil in rubber puzzelmatten. Kies enkel voor goede kwaliteit puzzelmatten, indien je niet het risico wilt lopen dat de matten gaan schuiven en er veel vocht & vuil onder de mat komt.

Noddevelt Rubber matten

Comfort & Veiligheid met Noddevelt Rubber

Wil je ook meer comfort & veiligheid in je stal met de rubber vloeren van Noddevelt? Lees dan eens verder in onze rubber matten infoblogs om onze verschillende opties te zien. Hierbij zijn er ook volop opties om zelf je paardenstal te voorzien van rubber matten of rubber trapbescherming. Bestel eenvoudig en snel je stalmatten en andere materialen via onze webshop.

Een groter project of uitgebreide hippische accommodatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

PaardenstalWasplaats
Bekijk producten

Gerelateerde producten

Rubber Gietvloer PU 4-componenten (55,3kg = 3m2)
Rubber Gietvloer PU 4-componenten (55,3kg = 3m2)
Aanbieding229,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs250,-
Paardenmatras 15mm - 3m breed - op rolPaardenmatras 15mm - 3m breed - op rol
Paardenmatras 15mm - 3m breed - op rol
Aanbieding 175,- / meter

incl. BTW