Stalvloer paardenstal

Met trots mogen wij vermelden dat Heineken voor Noddevelt heeft gekozen voor de plaatsing van een rubber gietvloer in de prestigieuze paardenstallen van de Heineken Experience.

De oude poreuze rubber stalvloer in de paardenstallen van de Shires, die gedeeltelijk los lag, hebben wij verwijderd. Vervolgens hebben wij een nieuwe waterdichte rubber gietvloer geplaatst, én voorzien van de kenmerkende rode Heineken ster.


De rubber stalvloer bij Heineken Experience betreft een kwalitatief zeer hoogwaardige vier-componenten rubber gietvloer die ook geschikt is voor paardentrailers, paardenvrachtwagens en wasplaatsen. De rubber stalvloer in de paardenstal bestaat voor het grootste deel uit rubber granulaat (gerecycled) en polyurethaan giethars. Zo konden wij met onze gietvloer onderstaande wensen van Heineken voor haar nieuwe rubber stalvloer realiseren.

Naadloze rubber stalvloer in de paardenstal

Het stalklimaat en de hygiëne in de paardenstal is uitermate belangrijk voor de Heineken Experience, zeker met het oog op de vele toeristen die de stal passeren. Onze rubberen gietvloer kan naadloos verwerkt worden, waardoor deze vrij blijft van bacteriën en kiemen, zoals algen. Daarnaast is de gietvloer gemakkelijk te reinigen met een hogedrukreiniger. De rubber gietvloer draagt dus bij aan een aangename gezonde leefomgeving voor mens en paard.

Stalvloeren paardenstal rubber gietvloer.

Anti-slip gietvloer

Het rubber granulaat in de samenstelling van de gietvloer maakt de ondergrond stroef en zorgt voor extra grip. De rubber stalvloer bij paarden voorkomt dat ze uitglijden en benen of het lichaam beschadigen.

Duurzame rubber gietvloer

Testen wijzen uit dat deze rubber gietvloer moeiteloos een betonnen vloer overtreft in slijtvastheid. Het polyurethaan zorgt voor een zeer lange levensduur van de rubber vloer. Bovendien is het chemisch resistent en bestand tegen de meeste zuren en ammoniak.

Comfortabele stalvloer

De hoge flexibiliteit en unieke samenstelling van onze 4-componenten rubber gietvloer, en de mogelijkheid tot perfecte plaatsing, zorgen voor een duurzame rubber stalvloer. Gerecycled rubber dat verwerkt is tot granulaat, maakt het een aangename rubber stalvloer voor uw paard, met geluiddempende eigenschappen.

Stal vloer paarden gietvloer met logo

Diverse rubber stalvloeren te koop

Alle materialen om zelf een comfortabele naadloze slijtvaste rubber stalvloer te plaatsen zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber vloeren; rubber gietvloer, verende anti-slipmatten, hamerslag antislip matten, puzzelmatten en rubber tegels, maar ook koematras en melkstalmatten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga naar stalvloeren.

Montage

Noddevelt kan de rubberen stalvloer in uw paardenstal komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op. Bel Noddevelt: tel. +31(0) 73 260 0353.

Paardenstal
Bekijk producten

Gerelateerde producten

Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Rubber Gietvloer FlexiRub PU 4-componenten (58.05kg)
Aanbieding269,- / set

incl. BTW

Reguliere prijs289,-