Rubber matten in paardenkliniek 

Rubber matten op de vloer van uw paardenkliniek zijn een goede optie om het geluid te verminderen. Vooral paarden met hoefijzers zorgen voor nogal wat geluid (overlast) als ze door de paardenkliniek lopen. Paarden die dan onder behandeling zijn kunnen dan onrustig worden. De rubber mat dempt het geluid en u kunt veiliger werken. Met de rubber oplossingen van Noddevelt krijgt u waterdichte geluidsarme antislipvloer in uw paardenkliniek. Noddevelt levert alle soorten rubber matten voor paardenklinieken, zoals de Aircomfort antislip stalmat, het paardenmatras, de antislip mat op rol, de gietvloer, de rubber transportband voor wanden, de antislip puzzelmat, de rubber staltegel en de rubber H-tegel.

Gamma rubber matten paardenkliniek


Duurzaam rubbervloer in paardenkliniek

Naast de rust in de kliniek hebben rubber matten een derde voordeel; rubber matten zijn duurzaam en kleurvast waardoor het mooi is en blijft. Onder referenties vind u foto's van verschillende rubbermatten in dierenklinieken die wij geplaatst hebben; onder andere bij Sporthorse Medical Dianostic Centre en Paardenkliniek Hollands Kroon.

Rubber matten te koop voor paardenkliniek

Zelf uw paardenkliniek inrichten? Alle rubber matten om een comfortabele paardenkliniek en recoverybox voor u en de paarden te creëren zijn bij ons verkrijgbaar; antislipmatten, rubberen tegels, puzzelmatten, transportband voor wanden, RVS lijsten, enzovoorts. Ga naar rubber matten voor paardenkliniek te koop.

Montage van de rubber matten in de paardenkliniek

Noddevelt kan de rubber matten in uw paardenkliniek komen hangen of plaatsen. Indien gewenst, bieden wij oplossingen op maat. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden. Vul het contactformulier in, stuur ons een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel direct +31(0) 73 260 0353
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.