Rubber gietvloer

Noddevelt levert een kwalitatief zeer hoogwaardige vier componenten polyurethaan rubber gietvloer oftewel gietmortel of giethars voor paardentrailer, paardenvrachtwagen, paardenstallen en wasplaatsen. De rubber gietvloer bestaat voor het grootste deel uit rubber granulaat (gerecycled) en polyurethaan.

Waarom een rubber gietvloer in uw paardenverblijf of transportmiddel?

Assortiment Rubber gietvloer

Antislip

De rubber gietvloer helpt te voorkomen dat paarden uitglijden en zo de benen en het lichaam beschadigen. De rubber granulaat in de samenstelling van de gietvloer maken de ondergrond stroef en zorgen voor extra grip. Dit maakt onze gietvloer bijzonder geschikt voor paarden wasplaatsen paardentrailers en -vrachtauto's.

Stalklimaat en Hygiëne

De vloerisolatie van uw paarden verblijf bepaald mede het klimaat. De samenstelling van de rubber gietvloer zorgt er voor dat het een prima isolator is voor de, meestal koude, ondergrond. Het klimaat wordt tevens bepaald door de hygiëne op stal. Noddevelt's rubberen gietvloer kan naadloos verwerkt worden, zo blijft de rubber gietvloer vrij van bacteriën en kiemen zoals algen. Daarnaast is het gemakkelijk te onderhouden, u reinigt het eenvoudig met een hogedrukreiniger. De rubber gietvloer draagt dus bij aan een aangename gezonde leefomgeving voor het paard.

Duurzaamheid

Noddevelt heeft een een 4-componenten rubber gietvloer in haar assortiment, met voor-namelijk polyurethaan en recuperatierubber (granulaat van gerecycled rubber). Dankzij de rubber voelt de gietvloer zacht aan. De polyurethaan zorgt voor een zeer lange levensduur. Testen wijzen uit dat onze rubber gietvloer beton moeiteloos overtreft in slijtvastheid. Bovendien is het chemisch resistent en bestand tegen de meeste zuren.

Comfortabel

De unieke samenstelling van onze 4-componenten rubber gietvloer, de hoge flexibiliteit en de mogelijkheid tot perfecte plaatsing zorgen voor een kwaliteitsvolle stalvloer of bijvoorbeeld trailervloer . Gerecycled rubber dat verwerkt is tot granulaat, maakt het een zachte en aangename rubber vloer voor u en uw paard, met schok- en geluiddempende eigenschappen.

Combineren met matten

Vanwegen de goede hechting op vrijwel alle materialen is onze gietvloer een uitstekend product om te verwerken in combinatie met rubber matten. U kunt zo bijvoorbeeld onze verende antislip mat naadloos midden in gietvloer plaatsen. De verende mat geeft extra comfort voor mens en paard. Dankzij de rubberen gietvloer is het eenvoudig schoonmaken, omdat het de ruimte naadloos afwerkt. Kijk u eens naar de wasplaatsen van Kees van den Oetelaar en ga naar referenties.

Gietvloer te koop 

Zelf uw vloer gieten op de wasplaats of in de paardenvrachtauto? Alle materialen om een comfortable naadloze slijtvaste rubber vloer te creëren zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber vloeren; rubber gietvloer, verende antislipmatten, hamerslag antislip matten en rubber tegels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga naar rubber matten te koop>> Kijk voor meer foto's van de polyurethaan gietvloer bij referentie K. v.d. Oetelaar.

Montage

Noddevelt kan de rubberen gietvloer in uw paardenstal of paardentrailer komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in een van onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.
Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland