Britt Dekker George paardenstal

Britt Dekker nam contact op met Noddevelt Rubber omdat ze op zoek was naar meer comfort en veiligheid in de stallen van George en Eve. George had namelijk problemen met zijn hoeven: deze beschadigden door het rollen door de stal, omdat zijn hoeven op de vloer of tegen de wand stootten. De dierenarts adviseerde Britt om de stal te voorzien van rubber wanden en vloeren om de kans op blessures en bloeduitstortingen te verminderen.

Dus óp naar de stal van Britt in Bergen, waar we in een dag zowel de stal van Eve als van Talpa paard George mooi hebben aangekleed met kwalitatieve rubber stalmatten op de vloer en de stal van George ook met rubber trapbescherming. De rubber stalmatten zijn gemakkelijk te leggen middels het puzzelsysteem.

Britt Dekker liet ons onlangs weten nog altijd 'SUPER blij' te zijn met de door Noddevelt gerealiseerde rubber vloeren en wanden.

Bekijk hier de video van Paardenpraat TV, waarin Britt vertelt waarom rubber vloeren en wanden zo belangrijk zijn voor George. Ook kun je zien hoe de rubber trapbescherming en de rubber stalmatten worden geplaatst.

Zowel Britt als Eve & George zijn helemaal happy met de verbouwing!

rubber wandbescherming britt dekker stal eve

Bij Noddevelt vindt je alles om je paardenaccommodatie veiliger en comfortabeler te maken. In het assortiment zijn verschillende producten te vinden die je ook vrij gemakkelijk zélf kunt plaatsen:

  • de rubber puzzelmatten van Noddevelt zijn van hoge (Europese) kwaliteit: met een hamer sla je ze strak in elkaar, waardoor ze goed blijven liggen en vocht en vuil bijna niet meer onder de mat kan komen.
  • rubber wandbescherming oftewel trapbescherming kun je ofwel maken van vlakke rubber op rol die je tegen houten planken op de muur monteert. Een andere optie is de Rodeo wandmat die extra dik is waardoor je deze rechtstreeks op de wand kunt schroeven (geen extra ruimte nodig)
  • rubber vloeren zijn uitermate nuttig in een poets- of wasplaats omdat veel vloeren zeer glad worden bij gebruik van water. Lees onze keuzehulp!
Stalwanden
Bekijk producten

Gerelateerde producten