Stalmatten wand paardenstal

Op de foto’s en de film die we gemaakt hebben van de stalmatten bij Van der Steen Sporthorses krijgt u een goede indruk van wat Noddevelt voor u kunt betekenen. Met trots vertellen wij dat deze Handelsstal in Berlicum gekozen heeft voor Noddevelt, voor de plaatsing van verschillende rubber stalmatten voor wanden en vloeren.

Rubber matten tegen de muur van de paardenstal

De wanden van de paardenstallen blijven jarenlang mooi doordat de rubber stalmatten tegen een stootje kunnen en kleurvast zijn. De rubber stalmat hangt vrij van de muur en worden met RVS lijsten afwerkt. Kijk ook eens bij rubber stalmatten in de dressuurstal in Groesbeek.

Paarden veiliger met rubber stalmat tegen de wand

Met het oog op het welzijn van de paarden, is de bescherming van de paarden op stal belangrijk. De rubber stalmat tegen de wanden in de paardenstallen zorgt op een uitstekende manier voor bescherming. Of ze de wand nu raken door omrollen, klauwen of slaan, het rubber vangt in elk geval de klap op en zal blessures aan de hoeven of benen van de paarden minder snel laten ontstaan of verergeren.

Naadloze rubber stalmat op de vloer in de wasplaats

Onze 18mm Aircomfort Antislip Stalmat kan naadloos verwerkt worden door ze te combineren met onze Flexirub PU rubberen gietvloer. Zo is de stalmat op de wasplaats gemakkelijk te reinigen, omdat de vloer waterdicht is. En droogt na gebruik vlug op, wat ten goede komt aan het stalklimaat.
Deze gecombineerde rubber vloer, stalmatten uit éen stuk aangegoten met gietvloer, hebben we ook mogen plaatsen bij Van der Steen sporthorses als rubber wasplaatsvloer. De Air Comfort antislipmat in de paarden wasplaats zorgt, dankzij de verende eigenschap, voor een zeer aangename rubber vloer voor mens en paard. De hoge flexibiliteit van onze 18mm stalmat, unieke samenstelling van onze Flexirub pu gietvloer, en perfecte plaatsing, zorgt er voor dat wij in staat zijn een duurzame, onderhoudsvriendelijke wasplaatsvloer te leggen.

stalmat wasplaats paarden

Rubber stalmat te koop

Alle rubber producten om zelf een comfortabele en naadloze rubber stalmat in uw paardenstal te plaatsen zijn bij Noddevelt verkrijgbaar. We hebben verschillende soorten rubber stalmatten; rubber gietvloer, verende antislipmatten, hamerslag antislipmatten, puzzelmatten en rubber staltegels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of ga naar rubber stalmat te koop

Montage rubber stalmat

Noddevelt kan de rubberen stalmat in uw paardenstal of wasplaats komen plaatsen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Stalmat paardenbox wanden.

StalwandenWasplaats
Bekijk producten

Gerelateerde producten