Rubber transportband in paardenstallen, wand bescherming

Joop van Uytert heeft rubberen transportband matten in de hengstenstal, om rust op stal te krijgen, te zorgen voor een optimaal welzijn van de paarden en dat alles met behulp van een duurzame oplossing. De rubber matten zijn door Noddevelt vakkundig in de hengstenstallen geplaatst, waardoor men daar zelf zo min mogelijk omkijken naar had.

Rubber transportband aan wanden paardenstal

Rust op stal bij Hengstenstation Joop van Uytert

De rubber matten in de hengstenstallen van Joop van Uytert zorgen op een unieke manier voor rust. Op het moment dat het paard tegen een normale wand aan slaat of schopt levert dit een hard geluid op. De rubber matten in de hengstenstal zorgen ervoor dat een klap op de wand nauwelijks geluid op zal leveren. Het wordt daarmee voor de paarden een stuk minder interessant om dit gedrag te vertonen, waardoor er meer rust op stal zal zijn.

Welzijn van de hengsten van Joop van Uytert

Met het oog op het welzijn van de hengsten bij Joop van Uytert, is de bescherming van de paarden op stal belangrijk. De rubber transportband matten in de hengstenstallen zorgen op een uitstekende manier voor bescherming. Als ze de wand nu raken door omrollen, klauwen of slaan, in elk geval vangt het rubber de klap op en zullen blessures aan de hoeven of benen van de paarden minder snel ontstaan of verergeren.

Transportband in paardenstal ter bescherming van de paarden.

Rubber transportband is een duurzame oplossing

Uiteraard heeft Hengstenstation van Uytert met de rubber matten in de hengstenstal voor een duurzame oplossing gekozen. Rubber transportband heeft het grote voordeel zeer duurzaam en kleurvast te zijn, waardoor het jarenlang mooi zal blijven. De rubbermatten zijn met RVS lijsten afwerkt, zodat de hengsten bovendien niet de mogelijkheid hebben om deze van de wand af te trekken. Onder rubber matten in paardenstal worden de voordelen van andere rubberen matten en staltegels voor paardenstallen benoemd.

Bekijk producten

Gerelateerde producten

RVS wand/knel L-profiel 2x34x60mmRVS wand/knel L-profiel 2x34x60mm
RVS wand/knel L-profiel 2x34x60mm
vanaf Aanbieding 78,65 / stuk

incl. BTW

Paardenmatras 15mm - 3m breed - op rolPaardenmatras 15mm - 3m breed - op rol
Paardenmatras 15mm - 3m breed - op rol
Aanbieding 175,- / meter

incl. BTW