Kunststof grastegels, grindmatten en kunstgras

Noddevelt is uw specialist in kunststof verhardingsroosters. Wij leveren verschillende soorten kunststof roosters, zoals kunststof grastegels en grindmatten of grindroosters. Noddevelt voorziet onder andere wegenbouwbedrijven en hoveniers van het beste materiaal, maar natuurlijk ook consumenten. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte grastegel of grindmat

Grindroosters voor uw tuin  Kunstgras nieuw hoogpolig voor uw sportschool  verhardingsplaten voor uw gras. voorkom spoorvorming

Grastegels kopen

Kunststof Grastegels, ook wel grasplaten genoemd, zorgen ervoor dat gazons en grasvelden egaal blijven. Tevens voorkomen ze erosie op dijken en taluds. Daarnaast dienen grastegels als versteviging van wallen en verharding van bermen. In ons assortiment grastegels kunt u kiezen uit diversen soorten. Lees meer over onze goedkope grastegels en grasplaten.

Voordelig grindmatten, grindroosters en ecorasters bestellen

Grindroosters ecorasters of grindmatten, ook bekend als splitplaten of splitmatten, winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. Naast een milieuvriendelijke verharding creëert u met grindmatten een waterdoorlatend pad of oprit, waar u niet meer in wegzakt. Grindroosters stabiliseren bijvoorbeeld grindpaden, grindwegen en parkeerplaatsen. Onze grindmatten hebben een hoogte van minimaal 25mm, daardoor bespaart u tot 50 procent aan split en grind. Lees meer over grindmatten/splitmatten/splitplaten die wij te koop aanbieden.Kunststof verhardingsroosters

Kunststof verhardingsroosters (of ecorasters) worden veel gebruikt in de agrarisch sector. Ze voorkomen dat machines en dieren wegzakken in de losse of natte bodem van velden en paddocks. Ieder verhardingsrooster heeft zijn eigen specifieke constructie en eigenschappen. Bij Noddevelt kunt u voor elke toepassing de meest geschikte en voordeligste kunststof verhardingsroosters kopen. Lees meer over kunststof roosters.

Kunstgras

Noddevelt verkoopt kunstgras om onder andere gazons en grasvelden aan te leggen. Kunstgras kan overal gebruikt worden waar gras moeilijk of helemaal niet kan groeien. Desgewenst snijden wij het kunstgras op de voor u gewenste lengte af en leveren het kunstgras op rol.

Informatie grastegels en grindmatten

Onder specificaties vindt u meer eigenschappen van de kunststof verhardingsroosters. Lees de uitgebreide technische informatie van grasroosters en grindmatten.

Contact

Heeft u vragen over een van onze verhardingsroosters, zoals de kunststof grastegels en grindmatten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Ga naar het assortiment grastegelsgrindmatten of kunstgras. 

Bekijk ook onze rubber producten zoals:

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.