Kunststof grastegels en grindmatten

Noddevelt is uw specialist in kunststof roosters. Wij leveren verschillende soorten kunststof roosters, zoals grastegels en grindmatten of splitmatten. Noddevelt voorziet onder andere wegenbouwbedrijven en hoveniers van het beste materiaal. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte grastegel of grindmat


Grastegels

Grastegels, ook wel grasplaten genoemd, zorgen ervoor dat gazons en grasvelden egaal blijven. Tevens voorkomen ze erosie op dijken en taluds. Daarnaast dienen grastegels als versteviging van wallen en verharding van bermen. In ons assortiment grastegels kunt u kiezen uit diversen soorten. Lees meer over grastegels/grasplaten.

Grindmatten

Grindmatten, ook bekend als splitplaten of splitmatten, winnen de laatste jaren sterk aan populariteit. Naast een milieuvriendelijke verharding creëert u met grindmatten een waterdoorlatend pad of oprit, waar u niet meer in wegzakt. Grindmatten stabiliseren bijvoorbeeld grindpaden, grindwegen en parkeerplaatsen. Onze grindmatten hebben een hoogte van minimaal 25mm, daardoor bespaart u tot 50 procent aan split en grind. Lees meer over grindmatten/splitmatten/splitplaten.

Kunststof roosters

Kunststof roosters (of ecorasters) worden veel gebruikt in de agrarisch sector. Ze voorkomen dat machines en dieren wegzakken in de losse of natte bodem van velden en paddocks. Ieder kunststof rooster heeft zijn eigen specifieke constructie en eigenschappen. Bij Noddevelt kunt u voor elke toepassing de meest geschikte en voordeligste kunststof roosters kopen. Lees meer over kunststof roosters.

Kunstgras

Noddevelt verkoopt kunstgras voor onder andere gazons en grasvelden. Tevens hebben wij tweedehands kunstgras op voorraad. Kunstgras kan overal gebruikt worden waar gras moeilijk of helemaal niet kan groeien. Tweedehands kunstgras is een goedkope oplossing voor verschillende toepassingen. Desgewenst snijden wij het kunstgras op de voor u gewenste lengte af en leveren het kunstgras op rol.

Informatie grastegels en grindmatten

Onder specificaties vindt u meer eigenschappen van de kunststof roosters. Lees de uitgebreide technische informatie van grastegels en grindmatten.

Contact

Heeft u vragen over een van onze kunststof roosters, zoals de kunststof grastegels en grindmatten? Twijfel niet en neem contact met ons op. Ga naar het assortiment grastegelsgrindmatten of kunstgras

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.