Volgende referentie Vorige referentiePuzzel stalmatten paard in stallen van Katharina Offel

Voordelige puzzel stalmatten nodig voor uw paard? Ook bij Katharina Offel hebben we de rubber puzzelmatten op maat geleverd. Ga naar ons assortiment rubber stalmatten om te kijken wat er mogelijk is als rubber vloer voor uw paardenstal, of op gebied van rubber stalmatten.

rubber puzzelmatten in paardenstal  rubber puzzelmat met anti-sliplaag  puzzelmatten in paardenbox 

Voordelen van een rubber puzzelmatten in de paardenstal.

Installatie van puzzelmatten

Door de constructie van de stallen bij Katharina Offel, is het voornaam dat de rubber matten voor de paardenstallen makkelijk te (ver)plaatsen en uitneembaar is. Onze N16 rubber puzzel stalmat is hiervoor uitermate geschikt. Deze puzzel stalmatten zijn één vierkante meter groot, waardoor ze goed te verplaatsen zijn.

Rubber puzzelmatten met puzzelsysteem

Door het interlocking systeem van de rubber puzzelmatten bijven ze, ondanks de vloerbedekking niet uit een stuk bestaat, toch goed liggen. De randen van de puzzel stalmat hebben een soort legpuzzel vorm (interlock) waardoor meerdere delen samen een geheel vormen. De legpuzzel vorm sluit zo goed op elkaar aan, dat er nauwelijks tot geen vuil onder de puzzel stalmatten komt.

Comfort van de puzzelmatten

De ribbel onderzijde van de puzzel stalmat zorgt voor extra isolering van koude en zacht om op te staan en liggen. Indien het strooisel weggeschrapt wordt zal het paard met deze puzzel stalmatten toch nog een aangename ligplaats hebben.Rubber puzzelmatten isoleren straling

Het is algemeen bekend dat dieren zoals paarden honden en koeien veel last van stress kunnen krijgen als ze continue op een waterader staan of blootgesteld worden aan aardstraling. Rubber matten zoals een puzzel stalmatten kunnen deze straling isoleren. Na het plaatsen van onder andere rubber puzzelmatten voelen paarden zich weer goed en zullen minder last hebben van allerlei kwaaltjes. Als u denkt dat uw paard zich niet optimaal voelt, is het dus zeker de moeite waard om bijvoorbeeld rubber bodem bedekking zoals een puzzel stalmat te proberen.

Gevulkaniseerde rubber puzzel stalmatten

De puzzel stalmatten zijn niet poreus. Wat een groot voordeel van deze rubberen stalmat is. Zo nemen ze geen strooisel, vuil en urine op en zijn ze makkelijk schoon te spuiten. Hierdoor zorgen onze puzzel stalmatten voor een betere hygiene in de paardenstal.
Geïnteresseerd in één van onze stalmatten op rolpuzzel stalmatten of Belmondo matten?
Kijk eens bij onderstaande stalmatten:
Puzzel stalmatten: Belmondo basic = 1000x1000x18mm
Puzzel stalmatten: Belmondo Paddock = 1000x1000x24mm
Waterdoorlatende stalmatten: Staltegel = 1000x1000x40mm
Aircomfort stalmatten op rol: 3000x18mm
rubber stalmatten op rol: Paardenmatras = 3000x15mm

 

 

Volgende referentie Vorige referentie

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.