Volgende referentie Vorige referentiePuzzelmatten in paardenstallen van Katharina Offel

Voor Katharina Offel hebben we de puzzelmat op maat gesneden en in de paardenstallen geplaats. Ga naar ons assortiment rubber matten om te kijken wat er mogelijk is als vloer van uw paardenstal, of op gebied van rubber puzzelmatten.

rubber puzzelmatten in paardenstal  rubber puzzelmat met anti-sliplaag  puzzelmatten in paardenbox 

Voordelen van een rubber puzzelmat in de paardenstal.

Installatie van puzzelmatten

Door de constructie van de stallen bij Katharina Offel, is het voornaam dat de rubber bodembedekking van de paardenstallen makkelijk te (ver)plaatsen en uitneembaar is. Onze puzzelmat is hiervoor uitermate geschikt. Deze puzzelmat is een vierkante meter groot, waardoor ze goed te verplaatsen zijn.

Puzzel systeem van de rubber mat

Door het interlocking systeem van de rubber puzzelmat bijven ze, ondanks de vloerbedekking niet uit een stuk bestaat, toch goed liggen. De randen van de puzzel mat hebben een soort legpuzzelvorm (interlock) waardoor meerdere delen samen een geheel vormen. De legpuzzel vorm sluit zo goed op elkaar aan, dat er nauwelijks tot geen vuil onder de puzzelmat komt.

Comfort van de puzzelmat

De rip onderzijde van de puzzelmat het extra isolerend en zacht om op te staan en liggen. Indien het strooisel weggeschrapt wordt zal het paard met de puzzelmat toch nog een aangename ligplaats hebben.

Puzzelmat isoleert straling
Het is algemeen bekend dat dieren zoals paarden honden en koeien veel last van stress kunnen krijgen als ze continue op een waterader staan of blootgesteld worden aan aardstraling. Rubber matten zoals een puzzelmat kunnen deze straling isoleren. Na het plaatsen van onder andere rubber puzzel matten voelen paarden zich weer goed en zullen minder last hebben van allerlei kwaaltjes. Als u denkt dat uw paard zich niet optimaal voelt, is het dus zeker de moeite waard om bijvoorbeeld rubber bodem bedekking zoals een puzzelmat te proberen.

Gevulkaniseerde puzzelmat

De puzzelmatten zijn niet poreus. Wat een groot voordeel van deze puzzelmat is. Zo nemen ze geen strooisel, vuil en urine op en zijn ze makkelijk schoon te spuiten. Hierdoor zorgt de puzzelmat voor een betere hygiene in de paardenstal.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

+31(0) 73 260 0353
info@noddevelt.nl

Noddevelt B.V.
Zandstraat 37
5258 TW, Berlicum
Nederland

Bezoeken uitsluitend op afspraak.